Tuesday, December 22, 2009

gamba terbaru si Camar


ni gamba terbaru Camar..bulu tak terurus sket sbb tak mandi.,maklumlah musim hujan nih..lagipon si Camar ni tgh meluruh bulu nyer..tggu dia siap baru boleh masok bon..si Camar didatangkan khas dgn set balung yg sgt cantik dan nipis..bulu yg cantik..dan semestinya perangai nye yg suke berlagak..nnt nk testing sket power die yg suke julang dada di bon..tggu kedatangan si Camar ini..hehehe

Wednesday, December 16, 2009

Pernah lihat si Gading Camar ini?


susah betol nk ambik gamba ayam nih..ni je yg sempat di ambil..si camar nih tgh nk tumbuh bulu baru.heheh..walaupun tk seberapa boley la buat tatapan untuk peminat serama..hehehe

Tuesday, December 8, 2009

latihan petang

video
training ayam petang2..hihi..waktu rajin nk train ayam

Sunday, December 6, 2009

gamba terbaru ayam pertamaku



2 hari lalu adalah hari yg rajin mndikan ayam.hehe..ni adalah gamba terbaru ayam pertamaku tgh jemur2 untuk keringkan bulu...nga kerigkan bulu pon nk belagak ke??heheh

Saturday, December 5, 2009

si jalak yg baru nk tarik

si jalak yg slim..harap2 dah masok mude nnt lagi mengancam la die..hehehe..si jalak ini masih di dlam latihan untuk parking yg baek punyer..

anak tok uban kami

ayam kesayagan nih..rase nye besar nnt jadi ara tok uban yg cantik.hihi.masih di dalam latihan dan pemerhatian kami berdasarkan atas khidmat nasihat otai sri gading...maklumlah bdk baru.mane tau satu ari nnt ayam ni bakal gegarkan BON..hehehe...

ayam partner serame ku (rudy)

ni ayam partner saye..ayam ni mmg cntek warne dan bulu nyer.gambar terbaru tkde la plak..tapi ayam nih ade keluar lawi lembing warne emas lak tuh..huhuh..di beli dgn otai bangi pule..tapi ayam nih sudah bertukar hak milik untuk mecantikkan lagi cutting die..mintak2 ayam ni jadi la kan..

ayam pertama ku



ayam pertama yg sampai ke reban saye pada bulan lepas.oppsss..bkn reban tapi sangkar..hehe..baru nk berjinak2 la katekan..beli dkt otai keramat..mase nk beli ayam ni sggup redah ujan lebat..smapi2 ade sekor ayam yg agak ganas di ats meje.ape lagi teros tnye je..dgr khabar dari baka mat forest.tap tk tau la.hihii.kalau ari2 mggu ni ramai lah org datg kat umah die..emmm..siape ek..

budak baru belajar

SELAMAT DATANG DAN SELAMAT MENATAP

memang tk tau knpe.sejak akhir2 nih mmg gile ngan ayam serama..boleh dikatakan dalam semggu tu 4 kali pergi ke rumah otai2 serama..kebaykkab pergi ke bhagian keramat dan area bangi...aduisss...bile tgk ayam dorunk..mak aiii....rase mcm nk picit2 kan aje..hehe...maka terterbitlah blog serama ini kerana nk mintk komen dan pendapt otai2 serama.hihi