Monday, December 6, 2010

Camar Jr BOTB

anak camar telah berjaya merangkul johan mude dan seterusnye BOTB semalam..walaupun game kecik tetap berbangge kerana hasil keluaran sendiri..Alhamdulillah..camar jr telah menjadi milik sahabat serama dari keramat..hehe..

Tuesday, November 9, 2010

anak A



anak A milik geng kajang (rudy)..sekarang telah masuk anak B..perangai mmg cantik dan solid..anak kepada bapak A sri johor..bapak nye telah menang sebanyak 36 kali termasuk game melaka tempoh hari..lepas ni akan bertambah lagi kot..hehe..

Monday, November 8, 2010

kenal ka ayam ni?







video
berketurunan SAMI GILA...milik geng serama di kajang (PAK CU PET SHOP).

Tuesday, October 12, 2010

projek hujung tahun

induk dari otai dungun bersama bapak dari dungun..kite lihat hasil nya nanti.

Sunday, October 10, 2010

HERO JR

hero jr..akhirnya telah mengeluarkan produk reban sendiri..terase puas di dalam hati..kihkih..dpt cutting lagi hebat dari bapak nya..balung lilin lagi hebat dari bapak nye..tersusun rapi..gaya nya juga tidak menghampakan..akan dijaga dgn sebaiknya..tq kpd aiman SU kerana darah serama dari reban beliau mmg tdk menghampakan..

Sunday, September 12, 2010

SELAMAT HARI RAYA KPD PEMINAT SERAMA


selamat hari raya kpd bolg serama kajang dan seluruh peminat serama di tanah air..di sini saya,sertakan gamba terbaru anak camar yg telah masuk ke alam remaja..mase anak b tkde la nmpak mcm nih..belunjr je..tup2..nk masok remaja,dah stand dan lonjak dada..ikot perangai ayahnye..hehe..warna dan kaki ikut ibunye..kuning cair bersih..pergghhh..smart..aksesori mmg terbaik..skrang dlam proses latihan untuk bon2 akan datang..(nantikan kemunculan anak HERO pula)..hehehe...:)

Friday, August 20, 2010

ibu hero jr

huhu..lame sungguh tidak update blog..induk di atas ialah ibu kpd anak hero..berdarah tok uban..bergetar dan selam..anak hero baru berusia 3 minggu...harap akan dpt jadi mcm ayahnye..skit2 pun tkpe la..hehe..4 telor yg diram hanye 1 yg menetas..tkpe rezeki..hehe..ada 4 telor lagi yg diramkan oleh induk pasangan lanun,,juga kacukan dgn hero..kite tggu hasilnye nnti.

Wednesday, July 21, 2010

wajah hero terbaru


hero sekarang.ayam masih mude lagi..darah mude..hehe.dah lame tk g tanding..tuan dia sibok skit.gaya masih sama selam dan bergetar2...huhu

Sunday, June 13, 2010

anak CAMAR

Alhamdullilah...syukur camar sudah dapt anak..hasil kacukan dgn pasangan lanun..heheh..telor ade 5 tapi sekor je yg netas..syukur..kite tggu dan lihat anak ni bila dewase nnti..hehehe..'anak tunggal'

remaja tok uban


mcm mane agak2 die bile dah masok kategori nnt..heheh...bapak die mmg perangai ganas la..dari keturunan tok uban pure..

Sunday, May 2, 2010

no 6 ganu




video
mude no 6 di sutra beach resort..sebelum ni top 10 juga di kenyir..hehe..takpe,biase kan dulu pegi bon besar..tk form dgn sepenuhnye,tk buat plak ketar die..mungkin perjalanan yg sgt jauh..tuan nye pon penat juge...hero juga tidak ketinggalan dalam cabutan bertuah..dapat la skit2..hehe..insyaAllah bon akan dtg dapt top 3 pulak..

Monday, April 12, 2010

koleksi warisan

koleksi warisan dari keramat..hehe..milik lebai keramat.

Sunday, April 11, 2010

HERO




kitaran hidup anak lanun+hussin 6000 yg kini dikenali sebagai HERO..hihi..daripada anak b shgga lah ke mude..dapat lihat ka perbezaan nye?ada org kata ayam ni cukup sifat untuk betanding tetapi ayam nih tetap makhluk..mesti ade kelemahan nye..huhu..harap akan dapt g tanding..tk dapt duk depan pun tkpe.asalkan yg penting dapt release kan tension tuan nye ketika melihat aksi si kecil ini setelah penat belajar..hehe

Tuesday, March 23, 2010

Gaya Terkini Si Camar






gaya terkini Si Camar setelah sekian lame tidak berlatih di atas meje..agak nye telah lame berdiam bersame induk di dalam reban..nk lepas tension agaknye..hehe..tk sabar nk tggu die siap..nk test powerr..kate sifu..makin tue makin selam..

pasangan remaje lanun

ini adalah pasangan lanun saye..gaye nye tidak la tarik hebat..tetapi darah yg mengalir di dalam induk ini dikatakan mempunyai darah2 BOTB yg terdahulu..hehe..kite lihat mcm mane hasil nye lagi..tggu masok bapak je nih..

Friday, March 12, 2010

berjalan-jalan



hehe..tadi pergi jalan2 kat keramat..g terjah rumah breeder2 di sane..mmg geram la..hahah..ayam di atas adalah milik lebai keramat..baka ayam ni mmg terbaik..baka haji iskandar..ayam warne kuning tu adalah adik beradik Si Camar saye.hehe..ayam di atas nk di jual..kalau berminat sila la contact sedare man lebai kite..di talian 0123960620..

Friday, February 26, 2010

si kubing (for sale)

bagaimana dgn yg ini..anak B ayam geng saya,rudy...memiliki tgkuk dan kaki yg panjang dan suke bejengkek-jengkek semase berjalan..memiliki darah BOTB dan terkenal pada mase dahulu..hehe..tuan die nk let go..kalau berminat boleh call rudy di talian 0122653345..

Sunday, February 21, 2010

video si camar

video
gaya si camar setelah di masukkan induk bersama nye..hehe..tapi agak mals jugak la die nih..kite nntikan kedatangan anak die..tungggguuu

Sunday, January 24, 2010

johan bon mingguan (anak B)


anak b ini adalah juare pada kategori nye semalam..memang mengebas sepanjang mase di atas meje..ramai yg terpegun dgn anak ini..memag mempunyai darah yg 'ganas' bak kate tuan asal nye..hehe..ape pun kite tgk sejauh mane prestasi anak ini di bon akan datang..heheh

johan bon mingguan (serama a)


si camar yg pertama kali masok bon..saje bawak die semalam..memang tk prepare ape2 untuk die..pakai bawak aja..tup2...kat atas meje die buat perangai plak..jadi johan plak die..mungkin rezeki kot..mase acara botb camar agak takot..kerana di sebelahnyer ade ayam2 yg memang power..shgga camar duduk diam di atas meje..first time kot..hhehe..ape2 pun nnt pegi bawk die bon yg lebih besarlagi..tgk prestasi nye di bon yg lebih besar..insyallah..

Saturday, January 16, 2010

minggu yg sayu


mmg mggu yg sedih minggu nih kerana kehilangan anak yg boleh dibanggakan..yg suke berjalan lonjak dada ..tetapi mungkin bukan rezeki untuk melihat anak ini membesar..mati kerana digigit tikus..frusstt..huhuh..bak kata org patah tumbuh hilang berganti...

Saturday, January 2, 2010

si nasib

digelarkan si nasib kerana nasib baik tk let go kan die..kate nk let go je makin menjadi plak perangai die..huhu..suke jeck kaki die dan suke lemparkan sayap..mungkin perangai dia da sampai..kite tgk la mcm mane..hehe

anak lanun

anak lanun + 6000 husin..mempunyai 4 puncak balung lilin yg terpacak dan tersusun rapi..walaupun baru anak B tetapi sudah kuat mengebas..memang ia mempunyai darah2 juara..